Om oss

• Vår vision är att skapa konst som ger positiva känslor, stimulerar ditt sinne och din fantasi.

• Vi skapar all konst tillsammans, från den första skissen till det sista penseldraget.

Vi vill stimulera din fantasi!

Vi har förverkligat en dröm, nämligen att skapa konst på ett helt nytt sätt. Båda har vi länge jobbat med färg, form och design.Katarina är utbildad byggnadsingenjör men jobbar nu med ekonomi och redovisning. Konst, färg och form och inredning har länge varit hennes specialintressen.
Svenåke har jobbat med bild, färg och form inom media och bland annat varit ordförande i den internationella organisationen Society for News Design. www.snd.org

Nu har vi hittat ett koncept där vi båda utvecklar varje konstverk tillsammans, från idé till sista penseldraget. Vi jobbar med abstrakt konst som genom färg och form ska väcka känslor och stimulera betraktarens fantasi.

Det är konst som passar speciellt bra i moderna designade hem, men även är perfekt i offentliga miljöer som kontor, butiker, hotell etc.

Det unika ligger bland annat i att vi gör allt tillsammans. Konstnärspar finns det ju många, men de jobbar ju för det mesta med konstverk var för sig. Vi vågar nog påstå att inga par jobbar på det sätt vi gör.

För mer information, kontakta någon av oss:

Svenåke Boström 070 – 564 1991
Katarina Dymarek 070 – 376 6507

Leave a Reply

Required fields are marked *.