Succé igen på Seniormässan

| 0 comments

Katarina visar upp konsten på mässans konstutställning.

Den här gången var det Katarinas helt nya smyckekollektion som stod för succén. Hon fick sälja många smycken. Vår konst fanns med dels i den egna montern och dels i mässans konstutställning. Vi sålde inte lika många tavlor den här gången som senaste mässan. Det kan ha berott på att jag var en splittrad person och delade min tid med föreläsning och bokförsäljning hos Sverigeförfattarna. Jag sålde bra av min senaste bok “Om jag varit en humla, eller Hål i huvet på en murvel”. En bok som för övrigt fått översvallande positiva omdömen från läsarna. Läs mer om det på sistaordet.nu.
Se mer om Katarinas smycken och konst på dymarekart.com.

Vår monter på Seniormässan 2022.

Vår del i mässans konstutställning. Det var vi + fyra andra konstnärer.

De övriga konstnärerna. Leon Glandis, Marie Gustafsson, Marie-Louise Bergström, Eva Kinnunen.

Leave a Reply

Required fields are marked *.