Planerar ny utställning

| 0 comments

Vulcan (webb)

Det var ett tag sedan vi hade en utställning, men nu har vi en på gång.

Vi anmälde oss till två utställningar något år efter att vi flyttat till Stockholm, en i Kista och en i Göteborg. Båda blev inställda. Har konstintresset minskat så mycket? Tror inte det, kanske var det bara fel utbud, förutom vårt då förstås 🙂

En mässa här i Stockholm som drar mycket folk är Affordable art fair, som i år flyttat till Nacka strand. Där får man fajtas om platserna, men vi har haft kontakt så det kan bli något längre fram.

Nu planerar vi dock att vara med på en ny mässa i Sundsvall. Om allt går i lås så återkommer vi med mer info.

Bilden här till höger är ett av våra senaste verk, en triptyk kallad Vulcan. Som vanligt med våra tavlor så går de att placera efter eget tycke och smak. På höjden, på bredden eller kanske diagonalt. Kanske du vill vända dem åt ett annat håll och få ett helt nytt intryck.

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.