Succé på Seniormässan i Stockholm

| 0 comments

På vår förra utställning i Stockholm, (Galleri Svea i Gamla stan), fick vi en bekräftelse på att den unga publiken gillar det vi gör.  På Seniormässan (Stockholmsmässan i Älvsjö)  24-26 oktober, fick vi en enormt bra respons även från den lite äldre publiken. Det skulle ha varit kul att ha en mikrofon som fångat upp alla positiva kommentarer om vår konst.

 

Cirka 15.000 personer besökte mässan under de tre dagarna.

Om du var där, skriv gärna en kommentar till den här artikeln, eller skicka e-post till svenake.bostrom@gmail.com.

Vi hade vår utställning precis framför entrén till utställningshallen (A-hallen), så när man kom var det många som hade bråttom in för att inte missa något av föredragen, eller andra aktiviteter. Däremot tog man det lite lugnare på vägen ut, och då var det många som kommenterade vår konst i positiva ordalag, eller stannade och tittade, pratade och handlade. Till och med när jag efter stängningsdags stod och plockade ner utställningen kom en kvinna och köpte två tavlor. En  kvart senare kom ytterligare en kvinna och köpte en tavla.

Leave a Reply

Required fields are marked *.